Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Woj Body Czy Ninja Dagger

brayantgk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano mam problem ponieważ nie wiem kim grać B)

Chce aby wbic z 70 lv jak najszybciej

mam nastepujace eq

butki 2k i 1kpz naszyjnik 1kpz ebo+7 srebrna branze+7 5-katna +7 zelaka+7 i dla ninjy+7, Fmsa+6 sr 27 riby marmurki, ksiege poli i takie smieci z 15 medali

I własnie nie wiem bo chce jak najszybciej wbic lv i wgl a mam jedynie 50kk wiec doradzcie co kupic i kim grac ;>

Opublikowano

Jak chcesz jak najszybciej wbić 70lv to polecam surę wp szybko robisz boja jak masz 2/3 skille na m expi się cudownie. A eq możesz przecież wymienić. Pozdrawiam.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

sura wp wymaga czasu trzeba skille mu zrobic z m5+ i dopiero miodzio ale ja nie mam czasu i wybieram daggera, bodego, i ostatecznie szaman pomoc smoka ale wogole nie ma eq na szamanow wiec to lipa.

Dagger Czy Body? ;>

Opublikowano

No ja na Twoim miejscu wybrałbym daggera , miałem już bodego 60lvl , ale jakoś nie przypadł mi do gustu ... Dagger ma tanie eq oraz ku więc szybciej wbijesz skille na lepszy poziom . No jeszcze to , że na wyższym lvlu dagger potrafi zabijać dwoma czy trzema skillami robi też swoje :P . Oczywiście zrób jak uważasz :D

Opublikowano

No to może i ja się wypowiem,

Jeśli chcesz naprawde szybko wbić 70 lev, to wybieraj body (naprawde nie polecam, wbijesz może 5 dni szybicje max)

Tak naprawde dagger jest duuzo lepszy, gdy wbijesz 70/75 poczujesz tą moc, body pada na serie, sam mam teraz dagg na PL i jestem bardzo zadowolony,

Mialam tez pare bodych 75+ i kicha;/

Jeśli chodzi o eq dla dagg, to tak

Buty 8% omdlenie,nasz+1500/200,kolcza,zbroja 61, smoczki,ebo,srebrna (plus wybierz taki, jakie są ceny na twoim serverze)

Pozdrawiam , jeśli pomogłem prosze o +

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Gram na Deimos gdzie eq dla woja czy dla ninjy to ten sam koszt ;./// tylko ku zasadzka 250-400k a ku aura 1kk ponad ; o

nadal nie wiem kim grac a na daggera mam za malo hp ;/

Opublikowano

Miałem Bodego 71 i daggera 69 wybrałbym daggera na 70lv+ jest kox z siemensami +9 w V2 wymiata.

Ciągnij mi drut* oraz ssij moje świerze jajc*.

Ty cw*lu jeb*ny żeby cię ktoś zaj*bał. Żebyś zdych*ał śmi*ciu pierd*lony.

To RMCF1902 F*ck You

Opublikowano

Polecam Ci ninje daggera , dla tego , ze ma tanie ku i eq nie musisz ładować po 100 kk na coś dobrego dla woja , a dla ninji itemek na ten sam lvl kupisz za pół ceny mniej.

Ninją też łatwo kasę się zarabia , dobre eq i można śmiało iść do piekła od 70 lvl na metki śmierci (za bardzo nie pamiętam jakie tam są metki , bo długo nie grałem). W dodatku z buffem to będzie już luzik , a i polecam inwestować w poli , ale zależy na jakim serwie , bo jak serw już stary to się za bardzo nie opłaca teraz np. Grymek marmur już po 900 k , a szkata po 1kk .

Z resztą to Twój wybór B)

Opublikowano

ja polecam ta i ta postac a wiec zaczna od Woja body :

-gram na s2 i tam aura chodzi po 2-3kk wiec porazka

-Jak zrobisz Bojowca wbijesz aure i berka m5 + to sie wysmienicie gra

-Expienie po 65 w V2 tez miodzio jak masz skile m7 + i eq +7/8/9

Ninja dagger:

- ku bardzo tanie

- Te jego combo sa wysmienite

- po 61 spokojnie w v2 lecisz

- mysle ze do 70 wbijesz 1 skill na G loozem

Moim Zdaniem Dagger lepszy , acz kolwiek Body tez ma swoje zalety

daj + jak cos :D

Opublikowano

NIE UZYWAM ZADNYCH HACKOW NA POSTACIACH KTORYCH EXPIE SAM TYLKO NA DROPACH xD

na Deimosie szukam juz 2 tyg eq i nic :D albo wala ceny z kosmosu chyba wole woja ;x

Opublikowano

Jeśli chcesz wbić szybciej lvl to body. Łatwiej się nim expi. Jeśli chcesz mieć lepsze skille i być mocniejszym w pvp wybierz daggera.

Opublikowano

Jak chcesz ekspresowo wbić ten 70 lv to sprzedaj FMSa i zmień na jelonka +7/8/9 średnie 40+ i z 12k hp i wbij poli na jeden punkt przez to księgę, nakup różnego rodzaju marmurków i od 30 do 40 v1 na poli, potem v2 i szybciutko wbijesz ten 70 lv, tylko jeszcze buffka będziesz musiał sobie załatwić z pomocą i błogo na m. Kup za 2kk eq +6/7 i zostaw na noc na dzikusach, zarobi sporo kasy na marmurach itp. i wbije 35 lv.

Pozdro

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

NINJA DAG ! czemu? szybki exp z dmg poprostu cudny a metki? szybciej niż body. Jak? lurasz całego spota robisz tak aby moby były między tobą a metkiem i chlas z chmurki w metka i możliwe że nawet całe hp mu weźmie ;]

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

zkoro bez hackow to najszybciej wbijesz wp ale z tych 2 to albo dragger na marmurkach lub wojem expic wojem bez boja sie nie obejdzie a draggerem bez poli bynjmniej na 1 wiec wybieraj

1378747514-U216092.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

hehe aura 1kk porazka dobre ja gram na endurione aktualnie mam 54 lvl ninja a przed swietami ceny ku dla woja bardzo wzrosly. Np. aure mozemy kupic do 12kk a wirek miecz ostatni chodizl po 6kk+ wiez byla okazja bo wlasnie miesiac wczesniej wydropilem wirka i nie sprzedawalem a jak zobaczylem ze po 6kk chodza to od razu postawilem tobol i poszlo to ku w 10 minut.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...